Продукція

Tomtom Go 5200

Нідерландські розробники представили нове покоління навігаторів TomTom GO. TomTom GO 5200 з 5-дюймовим дисплеєм і TomTom GO 6200 з 6-дюймовим дисплеєм. Пристрої підтримують голосові команди і сумісні з персональними помічниками Cortana, Siri і Google Now. Завдяки автоматичному оновленню карт, власник матиме максимально точне уявлення про дорожню ситуацію. Go 5200 - це високопродуктивна 5,2-дюймова система, призначена для імітації багатьох функцій, присутніх в сучасних вбудованих системах.

Вибір і точність його маршрутів важко піддаються перевірці, і для зручності проходження маршруту йде великий яскравий екран, чіткі візуальні і усні інструкції і корисна бічна панель, в якій виділяються заправні станції, автостоянки та багато іншого на вашому маршруті. Він також пропонує інформацію про (TMC) в реальному часі через вбудовану SIM-карту і може змінити маршрут відповідно до умов.

Будь-яка пристойна супутникова навігаційна система дозволить вам вибирати маршрути, але TomTom має більше, ніж я коли-небудь бачив. Крім найшвидшого і найкоротшого, ви можете вибрати найбільш екологічний маршрут або вибрати саму інноваційну особливість - трепетний маршрут. Цей акуратний режим вибирає найцікавіші дороги між двома точками для автомобілістів, що їдуть тільки заради задоволення.

Як високопродуктивний блок, обладнаний Wi-Fi Go 5200 пропонує багато з тих же розширених функцій, що і сучасна вбудована система. Крім основного напрямку навігації, він з'єднується з мобільним телефоном через Bluetooth, забезпечуючи доступ до ваших медіа і гучного зв'язку. Він також може читати текстові повідомлення вголос і відправляти продиктований відповідь, усуваючи спокуса відвести погляд від дороги при будь-яке повідомлення.

Go 5200 також оснащений голосовим управлінням для навігації і телефону. Він працює добре, але кожен раз, коли ви хочете його активувати, потрібно два натискання кнопок, що відволікає від «безпроблемного» ідеї роботи і відстає від конкурентів, у яких є повнофункціональні елементи управління голосом. Go 5200 також має блискучою системою MyDrive від TomTom. Це сполучає пристрій з мобільним додатком і порталом на базі ПК і дозволяє планувати маршрути з комфортом вашого дивана і відправляти їх на пристрій.


Для придбання товару завітайте до нашого магазину за адресою:
маг. "Navigator", +380502379461 м.Чернівці, вул.Руська, 251